ZFM Zandvoort

kijk en luister mee

ZFM Zandvoort zoekt nieuwe vrijwilligers

Al bijna 30 jaar is ZFM Zandvoort 24/7 in de lucht met een gevarieerd aanbod muziek- en praatprogramma’s. Dit jaar gaat jouw lokale omroep flink vernieuwen.

Doe je mee? 

Vrouw – man - jong – oud – lhbti – handig – twee linkerhanden met een mooie stem – muzikaal – of gewoon zoals je bent. Hou je van muziek? Of weet je wat er speelt in je dorp? Dan is dit vast iets voor jou! Speciale kennis is niet nodig, onze ervaren vrijwilligers wijzen je de weg in de studio, op locatie en achter de computer.
Er is plek bij huidige formats zoals hieronder genoemd. En bij nieuwe ZFM formats die dit jaar de ether in gaan, zoals sport, cultuur, de zomerprogrammering. Als presentator, side-kick, technicus achter de ‘tafel’ of muziek samensteller. Misschien heb je zelf wel ideeën voor een programma.

Verder zoeken we nieuwredacteuren die de straat opgaan voor reportages of meewerken aan de content van de vernieuwde tekst-tv, Facebook, App en de nieuwsvoorziening op de radio. En zijn we op zoek naar mannen en vrouwen die het leuk vinden met radiotechniek en automatisering achter de schermen aan het ‘werk’ te gaan.

Per direct is er plek als presentator en side-kick bij ZFM Luncht.

Dolly ten Pierik, de programma-coördinator zegt hierover:
ZFM Luncht is een dagelijks live programma dat uitzendt tussen 12.00 en 14.00 uur.

Er is aandacht voor het regionale nieuws, de regionale weersvoorspellingen en voor mensen uit de regio die willen vertellen over hun onderneming, vereniging of andere leuke wetenswaardigheden; informatie over bijvoorbeeld cultuur en natuurlijk gezellige muziek daterend van de jaren 50 tot nu, met leuke items zoals de 3 in1 en de artiest in het licht.
Ben je of ken je iemand, die affiniteit heeft met radio en/of tv werk; heb je een fijn in het gehoor liggende stem en ben je bereid om enkele uren per week in te zetten om met fijne collega’s een leuke, gezellige uitzending te realiseren? Meld je aan!

Per direct is er plek als presentator bij ZFM Jazz
Jeroen van Sluisdam een ervaren ZFM Jazz presentator zegt hierover:
Het team van ZFM Jazz zoekt dringend uitbreiding. Elke zondagmorgen, al meer dan 20 jaar van 10 tot 12, maken en presenteren wij twee uur een programma met jazz muziek. Dit doen wij, 3 man, elk ongeveer 1 keer per maand.
Heb je iets met Jazz? En zou je het leuk vinden om er iets mee te doe? Kom dan een keer vrijblijvend in de studio kijken tijdens een uitzending. Als je mee wil doen, dan verzorgen wij een korte opleiding in de techniek om je op gang te helpen.

 Leuk vrijwilligerswerk dus voor enthousiaste mensen die graag een paar uur in de week actief meewerken aan een belangrijk communicatiekanaal voor Zandvoorts en Bentveld.

Meedoen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Social

Frequenties

Ether 106.9 FM
Kabel 104.5 FM
Tekst-TV
Digitaal Kanaal 40
DAB+ kanaal 5c

Locatie

Studio
Tolweg 10A
023 5730393
Correspondentieadres
ZFM Zandvoort
Postbus 436
2040 AK Zandvoort